Anda tiba disini kerana satu tujuan yang sama iaitu ingin hamil. Betul ?

Adakah kami akan bantu anda untuk hamil?

Ya benar! Kami akan bantu anda untuk hamil! Impian anda untuk memiliki zuriat sendiri akan terlaksana tidak lama lagi.

 

Bayangkan jika anda adalah seorang wanita bergelar isteri, pasti impian untuk merasai betapa hebat dan indahnya pengalaman memiliki seorang makhluk kecil yang bergerak, menendang dan menguis di dalam rahim sendiri?

Subhanallah. Amat indah. Sebuah memori yang pasti anda ingin rasakan seumur hidup! Melihat tangisan suami yang mendapat perkhabaran berita gembira tentang kehamilan anda juga adalah sebuah saat terindah kerana lengkaplah sudah diri anda sebagai seorang wanita dan isteri, kerana dapat memberi zuriat kepadanya.

Dan bayangkan jika anda adalah suami, pasti inilah yang anda mahukan. Mempunyai zuriat dari benih sendiri. Inilah zuriat yang akan menjadi waris keturunan anda buat selamanya. Yang akan mendoakan anda kelak.

Disini anda akan membaca dengan lebih lanjut tentang Set Rezeki Ilahi.

01

Rezeki Ilahi akan membantu anda hamil dengan segera. Apa yang ada dalam Rezeki Ilahi ini ?

Dalam satu set ada dua botol iaitu buah zuriat Rezeki Ilahi dan debunga kurma Rezeki Ilahi. Terdapat 30 biji kapsul dalam satu botol. Set bantu hamil Rezeki Ilahi ini sangat digalakkan untuk diamal bersama suami isteri.

rezeki-ilahi-buah-zuriat

Buah Zuriat Rezeki Ilahi

Mungkin agak pelik bagi anda yang pertama kali mendengar akan nama buah ini. Tetapi inilah ‘buah ajaib’ anugerah dari Tanah Arab oleh Allah yang maha kuasa. Buat masyarakat Arab, buah zuriat ini dikenali sebagai buah doum. Buah zuriat mempunyai khasiat yang tersendiri, dan ajaibnya telah terbukti membolehkan seseorang hamil!

Buah zuriat asalnya dari pohon koka. Amat terkenal sekali kerana pohon inilah yang digunakan oleh Nabi Noh a.s untuk dijadikan bahtera/kapal untuk menyelamatkan umat sekalian makhluk dari banjir besar. Buah zuriat ini sering dijadikan sediaan herba bagi pasangan suami isteri yang sedang berikhtiar untuk memiliki zuriat sendiri. Keajaiban khasiatnya ternyata dapat mengatasi masalah kemandulan dan pelbagai penyakit kesuburan yang dialami oleh sang suami atau si isteri.

Atas izin Allah yang maha mengetahui, khasiat buah zuriat ini sangat terkenal di kalangan masyarakat Arab dan mempunyai nilai perubatan yang sangat tinggi dalam merawat dan menambah kesuburan suami isteri.

Ajaibnya buah zuriat Rezeki Ilahi ini. 

rezeki-ilahi-debunga-kurma

Debunga Kurma Rezeki Ilahi

Serbuk debunga kurma berasal daripada pucuk bunga kurma di kebun-kebun kurma di Madinah. Yang menariknya, pokok-pokok kurma ini boleh disenyawakan oleh tangan manusia sahaja kerana pokok kurma ini adalah lebihan daripada tanah kejadian Nabi Adam a.s.

Kepercayaan masyarakat Arab ini disokong oleh kajian beberapa orang penyelidik universiti yang mendapati bahawa serbuk debunga kurma ini dengan izin Allah, mampu merawat ketidaksuburan. Ramai tabib di negara Arab menggunakan serbuk debunga kurma sebagai penambah hormon, rawatan kesuburan, menyuburkan rahim, membersihkan rahim dan memekatkan air mani, juga mampu mengatasi masalah kemandulan suami isteri.

Mengapa anda perlu mengamalkan kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi? Ini kerana serbuk debunga kurma kami adalah seratus peratus asli tanpa campuran! Sama ada anda tahu atau tidak, banyak buah zuriat dan debunga kurma di luar sana tidak kira sama ada di Tanah Arab atau di Malaysia sendiri, kebanyakannya tidak asli kerana telah dicampur bersama tepung. Jika anda sudah biasa mengamalkan debunga kurma, pasti anda bijak untuk membezakan yang mana 100% asli tanpa campuran dan yang mana dicampur tepung. Pastilah jika perkara ini berlaku, keaslian dan khasiatnnya telah berkurang malah mungkin boleh membawa kepada masalah lain kepada kesihatan. Oleh itu, kami memberi anda jaminan dengan membawakan kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi yang asli TANPA SEBARANG CAMPURAN dengan kualiti debunga kurma yang dikawal ketat dan dijaga sempurna.

Sedikit tips terbaik, jangan lupa amalkan kapsul buah zuriat rezeki Ilahi dan kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi pada waktu subur wanita dan bersama selepas itu. Suami isteri amal bersama. Tindakbalas nya akan lebih ummphhh! Usaha kita yang tak putus Allah akan pandang dan insyaAllah anda boleh hamil!

 Dapatkan Set Rezeki Ilahi Sekarang !

Hanya RM90 sahaja!

Poslaju RM7(Semenanjung)/RM10(Sabah&Sarawak)

set rezeki ilahi

 SMS/Whatsapp ke 013-3699505

atau KLIK SINI untuk pembelian secara online

Anda putus harapan? Masih terlalu awal!

“Saya dah lama kahwin! Belum hamil. Sudah bermacam ikhtiar dilakukan”

“Saya ada PCOS/fibroid/cyst. Tipiskah peluang saya untuk hamil?”

“Saya gemuk. Doktor kata berat badan saya membuatkan saya sukar hamil”

“Haid saya tidak pernah teratur. Malah sudah berbulan-bulan tak datang haid”

“Setiap bulan senggugut saya amat teruk. Keputihan juga banyak. Saya susah hamil!”

“Suami saya bermasalah. Doktor sahkan air maninya tiada sperma”

“Saya seringkali keguguran”

“Kami suami isteri sangat tertekan. Sampaikan nak bersama pun dah takda feel. Sebab asyik fikirkan anak”

“Dah banyak kali kami buat rawatan di hospital tetapi gagal. Rasa macam dah putus harapan”

“Kami pernah berjumpa doktor. Kami tiada masalah. Kenapa susah sangat untuk hamil?”

And the list goes on..

Bermacam masalah kesuburan yang dialami oleh ramai pasangan diluar sana. Percayalah ada ramai yang senasib dengan anda kerana terpilih untuk diuji Allah.

 

DAN PERCAYALAH SUDAH RAMAI YANG KAMI BANTU DAN MEREKA BERJAYA HAMIL!

YA HAMIL!

 

Mereka hamil setelah mengamalkan Rezeki Ilahi. Sekarang tiba pula masa untuk kami bantu anda hamil!

Apa? Berani betul kami CONFIRM?

Ya kami jamin kesuburan anda suami isteri pasti bertambah! Dan kami yakin dengan herba kurniaan Allah yang maha kuasa ini dapat mengatasi segala masalah kesuburan anda! Rasakan perubahan tahap kesihatan anda walaupun baru sahaja mengamalkan produk Rezeki Ilahi.

Kenapa kami kata begitu? Anda tak percaya?

Jom kita sama-sama lihat sebahagian daripada ratusan testimoni kami yang sudah berjaya menyelesaikan masalah kesuburan masing-masing dan berjaya hamil! Allahuakbar!

 KLIK SINI UNTUK MELIHAT TESTIMONIAkhiri Segera Penantian Anda!

 Terus Dapatkan Set Rezeki Ilahi

Hanya RM90 sahaja!

Poslaju RM7(Semenanjung)/RM10(Sabah&Sarawak)

set rezeki ilahi

 SMS/Whatsapp ke 013-3699505

atau KLIK SINI untuk pembelian secara online

Jika anda masih rasakan usaha anda sudah terlampau banyak, fikirlah bahawa usaha anda masih terlalu sedikit jika nak dibandingkan dengan rezeki zuriat yang anda angankan selama ini akan menjadi kenyataan. Jika anda sudah mencuba 1000 jalan, anda tidak tahu bahawa jalan yang ke 1001 lah adalah jalan yang doa anda akan dimakbulkan Tuhan.

Usaha dan ikhtiar tak akan pernah anda hentinya. Jadilah seperti mereka ini yang sudah berjaya hamil! Mereka juga seperi anda dahulu. Putus asa untuk melakukan apa-apa usaha lagi. Tetapi mereka mencuba Rezeki Ilahi dan dengan izin Allah, mereka hamil! Alhamdulillah!

 

Set Rezeki Ilahi adalah produk edaran sebuah syarikat milik bumiputera. Dihasilkan bagi membantu menyelesaikan segala penyakit kesuburan anda suami isteri. Ianya dijamin bermutu, berkualiti, bersih dan selamat untuk diamalkan sebagai makanan tambahan seharian bagi menambah kesuburan anda suami isteri.

Jika anda isteri, berilah peluang kepada diri sendiri untuk berusaha memberikan zuriat kepada suami daripada benihnya sendiri.

Jika anda suami, inilah masanya untuk tepis segala ego! Selesaikan masalah kesuburan anda! Jangan tunggu lagi kerana umur kita semakin menganjak kehujungnya.

Tiada lagi persoalan dari mertua, sanak saudara mahupun rakan taulan berkenaan zuriat selepas ini! Tamatkan segala persepsi negatif dan buruk mereka terhadap anda sekarang. Tanamkan iltizam untuk anda teruskan usaha tanpa jemu!

Hanya RM90 sahaja!

Poslaju RM7(Semenanjung)/RM10(Sabah&Sarawak)

set rezeki ilahi

 SMS/Whatsapp ke 013-3699505

atau KLIK SINI untuk pembelian secara online

 

Usaha!

Jangan putus harapan!

Berdoa dan tawakkal!

Berikhtiarlah untuk hamil dengan buah zuriat Rezek Ilahi. Impian anda untuk hamil akan menjadi kenyataan tidak lama lagi! Mari sama-sama kita tempah wad bersalin 9 bulan akan datang, insyaAllah!