set-rezeki-ilahi-debunga-kurma-buah-zuriat-2

Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi singgah ke blog nakhamil.com . Saya Ila, penulis blog nakhamil.com . NakHamil.com merupakan sebuah medium blog kesuburan yang banyak berkongsi pelbagai informasi, tips, petua, fakta saintifik, jenis penyakit kesuburan dan banyak lagi yang berkaitan dengan kehamilan dan kesuburan.

Saya bukanlah seorang doktor atau pakar dalam ber TTC. Saya hanya berkongsi informasi dan ilmu yang ada untuk bacaan ramai. Sedikit sebanyak penulisan disini diharap dapat membantu ramai pasangan yang sedang ber TTC.

Kami juga menjual makanan tambahan yang terbaik untuk kesuburan iaitu set Rezeki Ilahi. Sesuai untuk suami isteri amalkan bersama untuk meningkatkan kesuburan masing-masing. Dan meningkatkan peluang untuk hamil, InsyaAllah.

Puan Ila,

Penulis dan pemilik blog NakHamil.com

Untuk sebarang pesanan, pertanyaan dan konsultasi berkenaan produk, boleh WHATSAPP atau (Puan Ila) menggunakan details di bawah. Adalah lebih baik whatsApp sahaja. Tak perlu call 😉 Jika tiada halangan untuk saya jawab atau balas, saya akan respon kepada anda dalam masa kurang daripada 24 jam.

HUBUNGI SAYA

Hotline: +6013-3699505 – Whatsapp(Puan Ila)