Serbuk debunga kurma berasal daripada pucuk bunga kurma yang banyak boleh ditemui di Tanah Arab. Ia merupakan tumbuhan yang tumbuh di kebun-kebun kurma di Madinah. Pokok-pokok kurma mesti disenyawakan oleh manusia sahaja kerana pokok kurma ini Allah jadikan ia dari lebihan tanah kejadian Nabi Adam a.s. Kerana itulah baunya saling tak tumpah seperti bau sperma kaum lelaki.

Masyarakat Arab menggunakan serbuk debunga kurma sebagai herba untuk menambah hormon dan memekatkan sperma lelaki. Serbuk debunga kurma ini juga diamalkan sebagai salah satu usaha untuk memperolehi zuriat kerana manfaat yang terkandung didalamnya yang dapat mengatasi masalah kemandulan. Selain itu, serbuk debunga kurma juga boleh meningkatkan keinginan seksual suami isteri dan merangsang hubungan intim bersama pasangan.

kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi membantu menyembuh dan merawat masalah kesuburan suami isteri serta meningkatkan peluang untuk hamil

Debunga kurma Rezeki Ilahi

Cara Pengambilan Kapsul Debunga Kurma Rezeki Ilahi

Texture serbuk debunga kurma yang sangat halus

Gambar di atas adalah rupa sebenar serbuk debunga kurma asli yang mentah. Jika secara mentah, terdapat beberapa cara pengambilan. Antaranya dicampur bersama madu, digentel dan dimakan. Atau boleh juga mencampurkan sedikit serbuk debunga kurma bersama susu dan pisang lalu dikisar dan diminum.

Melihatkan keadaan masa kini yang rata-ratanya ramai pasangan yang bekerja dan sibuk, ditambah pula untuk mengelakkan anda daripada bau debunga kurma yang seakan sperma lelaki, jadi disini terhasilnya kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi. Mudah dan cepat untuk diamalkan. Tidak perlu dicampur dengan apa-apa. Cara dan masa pengambilan sama seperti kapsul buah zuriat Rezeki Ilahi.

Mengapa perlu anda mengamalkan kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi? Ini kerana debunga kurma kami adalah asli tanpa campuran. Ramai yang tidak tahu bahawa kebanyakan serbuk debunga kurma yang dijual tidak kira di Madinah atau di Malaysia sendiri, banyak yang telah dicampur dengan tepung dengan tujuan untuk menjimatkan kos mereka. Oleh itu pastilah keasliannya dan khasiat debunga kurma itu sendiri telah berkurang. Jadi di nakhamil.com, anda tidak perlu risau dengan kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi ini kerana sekali lagi saya ulang, serbuk debunga kurma kami adalah 100% asli tanpa campuran dengan khasiat dan kualiti yang dijaga rapi.

Kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi

Kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi. Anugerah Allah kepada pasangan yang sedang berikhtiar untuk mempunyai zuriat. Membantu merawat dan menambah kesuburan, serta mengatasi masalah dalaman. Justeru meningkatkan peluang untuk hamil !

Kapsul debunga kurma Rezeki Ilahi ini diambil dua kali sehari oleh suami dan isteri iaitu sebiji pada waktu pagi sebelum sarapan dan sebiji pada waktu malam sebelum tidur. Juga digalakkan untuk diambil oleh suami dan isteri sebelum melakukan hubungan seksual. Yakinlah dengan Allah s.w.t sahaja dan ini adalah usaha untuk mendapatkan zuriat. Jangan lupa untuk selawat, baca tiga qul dan berdoa mohon zuriat.

Khasiat Kapsul Debunga Kurma Rezeki Ilahi, dapat mengatasi masalah:

  • Kemandulan suami atau isteri atau suami isteri.
  • Menyuburkan rahim wanita.
  • Menambah hormon lelaki, menambah jumlah sperma yang berkualiti dan memekatkan sperma lelaki.
  • Menambah keseronokan ketika bersama.

 

Nak lihat testimoni pengguna nakhamil.com yang berjaya menyelesaikan masalah kesuburan mereka dan dengan izin Allah, berjaya hamil? Klik testimoni-testimoni pelanggan nakhamil.com . Banyak masalah dalaman mereka seperti keputihan, senggugut, keguguran, air mani suami sedikit, sperma lemah, telur tidak matang dan lain-lain berjaya sembuh. Dan dengan izin Allah s.w.t, Alhamdulillah ramai yang berjaya hamil dengan ikhtiar rangkaian produk Rezeki Ilahi dari nakhamil.com. Untuk mengetahui lebih lanjut, hubungi saya terus di whatsapp 013-3699505 (Puan Ila) 🙂

NOTA: BERHENTI SEKEJAP MENGAMBIL SERBUK DEBUNGA KURMA KETIKA HAID DATANG.