Soalan Lazim

soalan-nak-hamil

Berikut adalah antara soalan lazim yang sering ditanya oleh pelanggan Set Rezeki Ilahi. Jika anda ada sebarang soalan yang tidak dinyatakan disini, boleh terus hubungi kami di dengan whatsapp direct ke +6013-3699505 (Puan Ila) :)

Set Rezeki Ilahi adalah berasaskan herba yang terpilih, selamat malah telah terbukti berkesan dalam menangani masalah yang anda alami.

 

.

Kami sering menerima persoalan dan pertanyaan mengenai:

  • Haid tidak datang selama berbulan-bulan
  • Senggugut teruk
  • Keputihan
  • Cyst / endometriosis / fibroid
  • Tiub fallopio tersumbat
  • Suami mengalami ejakulasi pra-matang
  • Suami yang mengalami masalah sperma kurang atau tiada sperma langsung di dalam air mani
  • Kurang keinginan seksual
  • Sudah lama berkahwin dan inginkan zuriat sendiri
  • Dan lain-lain

Sekiranya anda mengalami salah satu masalah kesuburan seperti yang dinyatakan di atas, anda akan mudah berhadapan dengan masalah sukar untuk hamil.

Soalan : Jadi apa tindakan pertama yang perlu diambil? :)

Jawapan : Apa yang boleh kami bantu disini, kami cadangkan suami / isteri ATAU suami dan isteri mengamalkan Set bantu hamil Rezeki Ilahi dari kami . Rezeki Ilahi mempunyai pelbagai khasiat dan manfaat untuk membantu merawat dan menambah kesuburan suami isteri. Badan kita hakikatnya memerlukan makanan tambahan untuk kesuburan terutamanya kepada yang ingin hamil. Kadangkala punca kepada sukar hamil adalah kerana badan kekurangan agen-agen kesuburan yang nak membantu dan menyokong proses kehamilan serta merawat kesuburan ke tahap optimum. Ini menjadi salah satu faktor dan punca kepada kesukaran untuk hamil walaupun anda suami isteri telah bersama pada hari subur.

Tambahan lagi, semakin meningkatnya usia dengan corak pemakanan kita pada hari ini, tidak semua khasiat dan zat yang diperlukan untuk kehamilan diserap dalam badan kita dengan sempurna. Jadi, disinilah pentingnya pengambilan makanan tambahan untuk kesuburan. Set bantu hamil Rezeki Ilahi dari kami memberi kesan dan khasiat secara menyeluruh kepada kesihatan badan. InsyaAllah dengan izin Allah, segala masalah dan penyakit kesuburan anda suami isteri akan dapat diatasi.

Produk Rezeki Ilahi dapat merawat kesuburan secara optimum dan menyembuhkan segala penyakit secara keseluruhan, termasuk penyakit kelamin, suburkan rahim, tambah hormon yang diperlukan untuk kehamilan, hapuskan keputihan, ketatkan faraj, hasilkan pelincir semulajadi, hilang lenguh-lenguh badan dan sendi, lancarkan peredaran darah, lancarkan kitaran haid, banyakkan sperma dan ovum berkualiti, lawas darah haid setiap bulan, rawat tiub fallopio tersumbat, rawat darah tinggi dan kencing manis, obesiti, rawat masalah faraj berbau dan longgar dan banyak lagi.

Soalan : Bagaimanakan cara pengambilan Set bantu hamil Rezeki Ilahi dari kami?

Jawapan : Cara untuk mengamalkan sudah tertulis pada luar botol. Walaubagaimanapun, kami akan sedia membantu memberi khidmat konsultasi secara percuma kepada anda selepas pembelian.

Soalan : Berapa lamakah tempoh penghantaran barang?

Jawapan : Selepas pembayaran anda disahkan, barang akan dipos menggunakan servis penghantaran Poslaju. Kebiasaanya parcel akan diterima hanya dalam 1 ke 2 hari bekerja. Tracking number akan diberi untuk anda mengesan status pengeposan.

Sebarang pertanyaan atau soalan boleh terus WHATSAPP SAYA 013-3699505